12. tjedan cjeloživotnog učenja

Tjedan cjeloživotnog učenja je nacionalna obrazovna kampanja koja potiče ostvarenje ideje o promoviranju učenja i obrazovanja, a koja je nastala na temelju UNESCO-ove inicijative u cilju senzibiliziranja javnosti za cjeloživotno učenje, promicanja kulture učenja te poticanja osobne motivacije.
Cjeloživotno učenje se odnosi na svaku aktivnost učenja tijekom cijelog života radi unaprijeđenja znanja, vještina i kompetencija u okviru osobnog, građanskog, društvenog ili profesionalnog djelovanja pojedinca. Ono obuhvaća učenje u svim razdobljima života i u svim oblicima u kojima se ostvaruje. Više možete pročitati ovdje.

Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih ove godine organizira 12. Tjedan cjeloživotnog učenja pod sloganom "Provježbaj mozak", a Tjedan će se održati od 01. do 07. listopada 2018. godine.
 
U CISOK-u Šibenik i ove godine pridružujemo se promicanju cjeloživotnog učenja te Vas pozivamo da nam se pridružite na sljedećim aktivnostima: Za uvećani raspored kliknite ovdje, a više o svim aktivnostima možete saznati ovdje (odaberite Centar Šibenik).


Za sva pitanja i informacije, te najave na aktivnosti obratite nam se na naše kontakte:
 
 Stručni tim CISOK-a Šibenik