12.Tjedan cjeloživotnog učenja u Zagrebu

Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih već tradicionalno organizira Tjedan cjeloživotnog učenja u Hrvatskoj - nacionalnu obrazovnu kampanju koja na jednostavan način kroz neposrednu komunikaciju s građanima promovira cjeloživotno učenje i obrazovanje. Ove godine održava se 12. tjedan cjeloživotnog učenja i to u periodu od 1. do 7. listopada. Kao i svake godine, u kampanju se uključuju razne ustanove iz cijele Hrvatske nudeći građanima raznolike aktivnosti.

6.listopada će se u Novom Zagrebu održati Sajam cjeloživotnog učenja gdje će se predstaviti ustanove za obrazovanje odraslih te posjetiteljima ponuditi mogućnost besplatnog pohađanja obrazovnih programa.  

Zagrebački CISOK sudjeluje u ovoj kampanji svojim aktivnostima od samog osnutka. Ove godine se tražitelji zaposlenja mogu uključiti u jednu od tri radionice: Kreirajte profesionalni identitet, Predstavite se kroz životopis i molbu i Cjeloživotno učenje-put do zaposlenja. Detalje o aktivnostima potražite u rubrici Aktivnosti u Centrima, a popis događanja kao i sve novosti o 12.tjednu cjeloživotnog učenja možete naći na http://www.cjelozivotno-ucenje.hr/ .


Nitko nikada posve ne dovršava učenje.
 
John M. Templeton