7. tjedan cjeloživotnog učenja u CISOK-u Varaždin

Agencija za strukovno obrazovanje odraslih u suradnji s partnerima ove godine provodi 7. tjedan cjeloživotnog učenja u razdoblju od 30. rujna do 06. listopada 2013. pod sloganom „HOĆU UČITI“!
Tema ovogodišnjega Tjedna bit će učenje građanskih kompetencija tijekom cijeloga života, pri čemu će posebna pozornost biti posvećena mogućnostima stjecanja ovih kompetencija izvan redovnog obrazovanja. 
Povodom obilježavanja 7. tjedna cjeloživotnog učenja, u Centru za informiranje i savjetovanje o karijeri Varaždin, održavaju se slijedeće aktivnosti:
 
  • Cjeloživotno učenje - zašto je to (i) za mene – predavanje čiji je cilj usmjeriti pozornost na promijenjene zahtjeve života i rada u suvremenom društvu, uz preuzimanje osobne odgovornosti za uključivanje u dostupne oblike obrazovanja odraslih.
  • Predstavljanje programa i ustanova za obrazovanje odraslih u Varaždinskoj županiji - u prostorijama CISOK-a Varaždin biti će predstavljeni programi i mogućnosti obrazovanja odraslih u Varaždinskoj županiji.
  • Inicijative mladih i volontiranje kao sredstvo učenja građanskih kompetencija – predavanje o važnosti volontiranja za razvoj svakog pojedinca i zajednice u kojoj živimo, o tome što sve dobivamo sudjelovanjem te koje mogućnosti za uključivanje sve postoje.
Više o samim aktivnostima, kao i terminima održavanja istih možete pročitati u dijelu Aktivnosti u Centrima.