8. tjedan psihologije u CISOK-u Dubrovnik

 CISOK Dubrovnik održat će niz aktivnosti povodom nadolazećeg 8. tjedna psihologije u Hrvatskoj, koji se obilježava od 16. do 22. veljače 2015. godine.
 
  • Kako kvalitetno organizirati vrijeme

Radionica je namijenjena svim zainteresiranima koji žele naučiti kako rasporediti vrijeme ili kvalitetno organizirati dan.  Radionica će se održati: 17.02.2015. u 11:00 sati u prostoru CISOK-a Dubrovnik; Branitelja Dubrovnika 15 (zgrada DURA-e), Dubrovnik.

  • Vještine uspješne komunikacije

Radionica je namijenjena svima zainteresiranima. Sposobnost preciznog i jasnog komuniciranja od iznimne je važnosti u svim socijalnim situacijama te je važno razvijati komunikacijske vještine kako bismo povećali kvalitetu vlastitog  života u svim aspektima, od privatnog do poslovnog. Radionica će se održati: 19.02.2015. u 11:00 sati u prostoru CISOK-a Dubrovnik; Branitelja Dubrovnika 15 (zgrada DURA-e), Dubrovnik.

  •  Što radi psiholog?

Predavanje je namijenjeno svima koji žele saznati što sve rade psiholozi, gdje se mogu zaposliti i kako postati psiholog. Aktivnost će se održati: 20.02.2015. u 11:00 sati u prostoru CISOK-a Dubrovnik; Branitelja Dubrovnika 15 (zgrada DURA-e), Dubrovnik.                                                                                                      


 

 Sve aktivnosti su besplatne. Ukoliko ste zainteresirani, ljubazno Vas molimo da svoj dolazak na navedene aktivnosti potvrdite na broj telefona CISOK-a Dubrovnik 020/640-281 ili e-mailom na cisok-dubrovnik@hzz.hr.