8. Tjedan psihologije u CISOK-u Vukovar

Od 16. do 22. veljače 2015. godine održat će se 8. Tjedan psihologije u Hrvatskoj, kojeg će obilježiti različita događanja i aktivnosti diljem Hrvatske. Psiholozi će se uključiti u događanja Tjedna psihologije na najrazličitije načine u sredini u kojoj žive i rade.
 
Tjedan psihologije prvi put je organiziran 2008. godine u sklopu obilježavanja 55. obljetnice Hrvatskog psihološkog društva. Već tada je veliki broj članova pokazao entuzijazam i motivaciju da psihologiju približi i predstavi zajednici te pokaže svu širinu uključenosti psihologijske teorije i prakse u život pojedinca i zajednice. Aktivnost je nastavljena i sljedećih godina, a ove godine održava se po osmi put.
 
Odsjek profesionalnog usmjeravanja Područnog ureda Vukovar i Centar za informiranje i savjetovanje o karijeri Vukovar obilježit će 8. Tjedan psihologije održavanjem sljedećih radionica:
 
Napravi razliku
Na ovoj radionici naučit ćete prepoznati na koji način verbalno i neverbalno komuniciraju osobe iz Vaše okoline te na koji način prilagoditi svoju komunikaciju kako bi se lakše razumjeli i uspješnije komunicirali.
Datum i mjesto održavanja radionice: 18. veljače 2015. u 09:00 sati, CISOK Vukovar, Vladimira Nazora 12, Vukovar
 
Kako tražiti posao i kako se predstaviti poslodavcu?
Na ovoj radionici naučit ćete osnovna pravila pisanja životopisa i molbe te kako se kvalitetno predstaviti poslodavcima.
Datum i mjesto održavanja radionice: 20. veljače 2015. u 10:00 sati, HZZ  PU Vukovar, Vladimira Nazora 12, Vukovar
 
Molimo sve zainteresirane da se za navedene aktivnosti prijave svom savjetniku za zapošljavanje ili u CISOK Vukovar na : 032/599-457 ili cisok-vukovar@hzz.hr.