8.tjedan psihologije u CISOK-u Zagreb

Ove godine smo pripremili aktivnosti za razne skupine korisnika:

17.02.2014. u 16:30 sati u Centru Zagreb 1 (Ulica grada Vukovara 68) održat će se predavanje Odabir srednje škole – što roditelji trebaju znati. Savjetnice će kroz interaktivno predavanje proći sve važne teme oko odabira srednje škole. Odabir srednje škole i zanimanja vrlo je važna odluka koja uskoro čeka osmaše. Roditelji, sudjelujte u toj odluci! Cilj predavanja je da se roditelji informiraju o čemu treba voditi računa kod odabira srednje škole, koje su najčešće pogreške, koja pitanja postaviti i kako pomoći svome djetetu da donese dobru odluku!

20.02.2014. u 11:00 sati u Centru Zagreb 2 (Ulica kneza Višeslava 7) održat će se radionica Povećanjem samopouzdanja do poslovnog uspjeha. Slika o samom sebi je ona po kojoj osoba procjenjuje svoj privatni i poslovni život. Provjerite jeste li samopouzdani, doznajte kako se samopouzdanje može poboljšati i uvježbajte samopouzdan stav na razgovoru za posao.

20.02.2014. u 16:00 sati u Centru Zagreb 1 (Ulica grada Vukovara 68) održat će se prezentacija Cjeloživotno obrazovanje i profesionalno usmjeravanje predstavljeno kroz ulogu savjetnika i usluga CISOK-a. Cilj ovog predavanje je upoznati sve zainteresirane s pojmom cjeloživotnog obrazovanja i usavršavanja te načinima na koji profesionalno usmjeravanje i pametno biranje karijere dovodi do povećane zapošljivosti, boljih poslovnih ostvarenja i zadovoljstva radom. Kako su to teme koje su temeljne odrednice CISOK-a, predstavit ćemo usluge Centra koje nam pomažu u karijernim ulogama, te funkciju savjetnika i način na koji Vam može pomoći.

Veselimo se Vašem dolasku!

Vaš CISOK tim