9. Sajam poslova u Slavonskom Brodu

 
Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Slavonski Brod, pod pokroviteljstvom grada Slavonskog Broda i Brodsko-posavske županije, devetu godinu zaredom organizira Sajam poslova Brodsko-posavske županije s ciljem ostvarivanja direktnog kontakta između poslodavaca, obrazovnih institucija i udruga te nezaposlenih osoba. Sajam će se održati 15. travnja 2016. godine u Sportskoj dvorani Brod u Slavonskom Brodu u vremenu od 10,00 do 14,00 sati. Sajam poslova namijenjen je poslodavcima, obrazovnim ustanovama, udrugama, nezaposlenim osobama, studentima, učenicima završnih razreda osnovnih i srednjih škola, te svima ostalima koji se žele upoznati sa stanjem na tržištu rada Brodsko-posavske županije.Na Sajmu poslova poslodavci će moći predstaviti svoju tvrtku većem broju potencijalnih zaposlenika kroz izložbene pultove, informirati sve zainteresirane o poslovanju i razvojnim planovima tvrtke, te potrebama za kadrovima. Također će imati priliku steći uvid u ponudu trenutno raspoložive radne snage na lokalnom tržištu rada, te kroz zaprimanje životopisa i direktan kontakt s posjetiteljima nadopuniti bazu potencijalnih zaposlenika. Nezaposlene osobe, studenti, učenici i svi koji se žele upoznati s ponudom na tržištu rada – na Sajmu poslova moći će ostvariti kontakte s većim brojem poslodavaca i predati im svoje životopise, te se bolje upoznati s potrebama poslodavaca za kadrovima određenih zanimanja, upoznati se s obrazovnim programima u pučkim učilištima, srednjim školama i fakultetima Brodsko-posavske županije, mogućnostima volontiranja u raznim udrugama te kroz računalni program „Moj izbor“ istražiti koji im tipovi poslova i zanimanja najviše odgovaraju. Također će se moći dobiti informacije o zapošljavanju u zemljama Europske unije na pultu EURES-a.U okviru Sajma poslova održat će se Europski dan poslodavaca u sklopu kojeg će biti organiziran Okrugli stol na temu „I mi možemo i hoćemo raditi!“ s naglaskom na dugotrajno nezaposlene osobe i osobe starije od 50 godina. Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje na 9. Sajmu poslova Brodsko – posavske županije, možete se prijaviti putem prijavnice koja se nalazi na stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje (Brodsko-posavska žuapnija) ili za dodatne informacije kontaktirajte Područni ured Slavonski Brod (kontakt osoba je Maja Šebalj, viša stručna savjetnica u Uredu za poslodavce (035/405-987, e-mail maja.sebalj@hzz.hr).

Ako tražite posao ili Vas zanimaju mogućnosti obrazovanja dođite na Sajam poslova s izrađenim životopisom i predstavite se poslodavcima iz Brodsko-posavske županije, ali i poslodavcima s mora koji su u potrazi za sezonskim radnicima!
 
Za pomoć u pisanju životopisa i zamolbe za posao možete nas posjetiti u Ulici Ante Starčevića 5, svakim radnim danom od 8,00 do 18,00 sati!