9. tjedan cjeloživotnog učenja u CISOK-u Šibenik


Tjedan cjeloživotnog učenja je nacionalna obrazovna kampanja koja potiče ostvarenje ideje o promoviranju učenja i obrazovanja a koja je nastala na temelju UNESCO-ove inicijative u cilju senzibiliziranja javnosti za cjeloživotno učenje, promicanja kulture učenja te poticanja osobne motivacije.

Cjeloživotno učenje se odnosi na svaku aktivnost učenja tijekom cijelog života radi unaprijeđenja znanja, vještina i kompetencija u okviru osobnog, građanskog, društvenog ili profesionalnog djelovanja pojedinca. Ono obuhvaća učenje u svim razdobljima života i u svim oblicima u kojima se ostvaruje.

Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih ove godine organizira 9. Tjedan cjeloživotnog učenja pod sloganom "Dobro je učiti", a Tjedan će se održati od 28. rujna do 4. listopada 2015.godine.

U CISOK-u Šibenik pridružujemo se promicanju cjeloživotnog učenja i pozivamo Vas da nam se pridružite na sljedećim aktivnostima:
  


Za detalje o svakoj od aktivnosti kliknite na sliku i odaberite CISOK Šibenik.


Sudjelovanje na aktivnostima je besplatno ali je potrebno svoj dolazak najaviti:

Hrvatski zavod za zapošljavanje PU Šibenik također aktivno sudjeluje u obilježavanju 9. tjedna cjeloživotnog učenja. Za više informacija i prijavu na aktivnosti kontaktirajte svog savjetnika za zapošljavanje.

 

 Stručni tim CISOK-a Šibenik