9. Tjedan cjeloživotnog učenja u Cisok - u Zadar "Dobro je učiti"

 Tjedan cjeloživotnog učenja je nacionalna obrazovna kampanja koja potiče ostvarenje ideje o promoviranju učenja i obrazovanja a koja je nastala na temelju UNESCO-ove inicijative u cilju senzibiliziranja javnosti za cjeloživotno učenje, promicanja kulture učenja te poticanja osobne motivacije. Cjeloživotno učenje se odnosi na svaku aktivnost učenja tijekom cijelog života radi unaprijeđenja znanja, vještina i kompetencija u okviru osobnog, građanskog, društvenog ili profesionalnog djelovanja pojedinca. Ono obuhvaća učenje u svim razdobljima života i u svim oblicima u kojima se ostvaruje.

Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih ove godine je organizirala 9. Tjedan cjeloživotnog učenja pod sloganom "Dobro je učiti", a Tjedan se održao od 28. rujna do 4. listopada 2015.godine.
Promotor cjeloživotnog učenja za ovu godinu je poduzetnik Mate Rimac, koji je u svojoj poruci o važnosti učenja istaknuo sljedeće:

„Učenje znači svakodnevni napredak. Vodimo se najviše željom za novim spoznajama i ljubavlju prema ovom poslu, stvaranju vozila visokih performansi na električni pogon. Kada radite ono što volite, onda ne radite ni jedan dan u svom životu - igrate se i stvarate izvrsnost. Obrazovanje vam dođe kao nadogradnja, sami idete za time jer to želite, ne zato što vam to netko nameće.“

U CISOK-u Zadar pridružili smo se promicanju cjeloživotnog učenja, jedan dan ugostili reportere Dnevnika Nove TV, te održali sljedeće aktivnosti i radionice,:
 

- Dobro je učiti: iskoristite priliku! Prezentacija obrazovanja za njegovatelje
 

- Dobro je učiti: iskoristite priliku! Prezentacija obrazovanja za tesara
 

- Dobro je učiti: iskoristite priliku! Prezentacija obrazovanja za zidare
 

 - Dobro je učiti: iskoristite priliku! Prezentacija obrazovanja za CAD specijaliste
 

-  Dobro je učiti: iskoristite priliku! Prezentacija obrazovanja za izradu i upravljanje  EU projektima
 

- Dobro je učiti: iskoristite priliku! Prezentacija obrazovanja za Internet marketing
 

- Sudioništvo na sajmu obrazovanja na Narodnom trgu u Zadru
 

- Radionica „Prijavljivanje na natječaj putem e-maila“
 

- Radionica "Intervju za posao"