Aktivno u svijet rada!

Završetkom srednje škole mnogi mladi koji se nisu odlučili za daljnje obrazovanje nalaze se pred novim odabirom - svog budućeg radnog mjesta.

U CISOK-u Zadar osmislili smo ciklus radionica koje se odnose na razvoj i usvajanje vještina, sposobnosti i znanja koje je potrebno za:
  • osvještavanje vlastitih potencijala i mogućnosti zaposlenja
  • aktivno traženje posla (pretraživanje oglasa i pisanje molbe/životopisa)
  • uspješno predstavljanje poslodavcu

Svaka radionica nadovezuje se na sljedeću a istodobno funkcioniraju kao samostalne radionice. Iako su namjenjenje srednjoškolskom uzrastu, također pozivamo i sve zainteresirane koji žele unaprijediti svoje vještine aktivnog traženja posla da se prijave na navedene radionice.

Za radionice smo pripremili i prikladan letak kojeg možete pogledati na linku http://www.cisok.hr/UserDocsImages/Zadar/Letak.pdf 

R
aspored radionica za mjesec srpanj:

„Kako otkriti što znam i želim raditi?“ 17.07.2014.
10 sati
Stekli ste određeno zvanje, imate zanimanje (ekonomist, računalni tehničar, kuhar...). Što sve znate? Što i gdje možete raditi? Prepoznajte svoj potencijal i pronađite posao koji vam odgovara.
„Kako istraživati tržište rada i pronaći posao?“ 21.07.2014
10 sati
Gdje se objavljuju natječaji? Tko vam sve može pomoći u traženju posla? Ako ne možete nabrojiti više od 4 načina traženja posla onda je ovo radionica za vas.
„Pisanje molbe i životopisa“ 24.07.2014.
10 sati
Pronašli ste zanimljiv oglas ili se želite samoinicijativno predstaviti poslodavcu? Kvalitetno napisan životopis i molba su prvi korak u aktivnom traženju posla.„Moj prvi intervju za posao“ 29.07.2014.
10 sati
Kako i zašto se pripremiti za intervju? Kako ostaviti dobar prvi dojam? Koja su najčešća pitanja poslodavca te kako na njih odgovoriti? Pripremite se za intervju i pokažite da ste upravo vi pravi kandidat za željeno radno mjesto.

Iskoristite svoje slobodno vrijeme i pripremite se za svijet rada!

Prijaviti se možete putem telefona na 023/311-949, slanjem e-maila na cisok-zadar@hzz.hr ili osobnim dolaskom. Vidimo se u CISOK-u Zadar!