Aktivnosti CISOK-a Dubrovnik u studenom

 Dragi korisnici,

u studenom za Vas pripremamo razne radionice. Ukoliko ste zainteresirani, pronađite aktivnost koja odgovara Vašim  potrebama i interesima i prijavite se na dolje navedene kontakte.
 
  • Europass životopis

Na radionici će Vam CISOK savjetnik prezentirati osnovna pravila pisanja životopisa, dok će Vam na praktičnom dijelu korak po korak pokazati kako se ispunjava životopis u Europass formatu.
Radionica će se održati: 10. 11. 2015. i 26.11.2015. u 11:00 – CISOK Dubrovnik; Branitelja Dubrovnika 15 (zgrada DURA-e), Dubrovnik

  • Kako se predstaviti poslodavcu u 2 minute

Poslodavci često traže da se u par minuta kratko predstavite zbog čega je ova radionica jako korisna za sve koji su u potrazi za poslom. Na radionici ćete naučiti kako u kratkom vremenu predstaviti svoje vještine, postignuća i radno iskustvo potencijalnom poslodavcu, odnosno zainteresirati ga da čuje nešto više o Vama.
Radionica će se održati: 12. 11. 2015. u 11:00 – CISOK Dubrovnik; Branitelja Dubrovnika 15 (zgrada DURA-e), Dubrovnik

  • Razlika između klasične i otvorene molbe za posao                                              

Radionica je namijenjena svima koji traže posao. Naučit ćete kako se predstavlja poslodavcu i ako nije oglašen natječaj za određeno radno mjesto.
Radionica će se održati: 17. 11. 2015. u 11:00 – CISOK Dubrovnik; Branitelja Dubrovnika 15 (zgrada DURA-e), Dubrovnik

  • Motivacijsko pismo

Radionica je namijenjena svim mladim osobama. Na radionici ćete imati priliku naučiti što je to motivacijsko pismo, čemu ono služi te kako ga napisati na praktičkom dijelu radionice.
Radionica će se održati: 18. 11. 2015. u 11:00 – CISOK Dubrovnik; Branitelja Dubrovnika 15 (zgrada DURA-e), Dubrovnik

  • Tajne uspješnog razgovora za posao

Radionica je namijenjena svima koji traže posao kako bi se što bolje pripremili za intervju s potencijalnim poslodavcem. Polaznici radionice će naučiti kako se pripremiti za intervju,koja su najčešća pitanja poslodavaca te kako pravilno odgovoriti na njih.
Radionica će se održati: 19. 11. 2015. u 11:00 – CISOK Dubrovnik; Branitelja Dubrovnika 15 (zgrada DURA-e), Dubrovnik

  • Prijava za posao putem e-maila

 Radionica je namijenjena svima kojima je potrebna dodatna pomoć u otvaranju korisničkog računa i korištenju e-maila kao načina prijave na natječaj.
Radionica će se održati: 24. 11. 2015. u 11:00 – CISOK Dubrovnik; Branitelja Dubrovnika 15 (zgrada DURA-e), Dubrovnik

 Sve aktivnosti CISOK-a su besplatne i namijenjene svim građanima te se održavaju se u vlastitom prostoru. Na radionice CISOK-a se možete prijaviti: Osobnim dolaskom u CISOK: Branitelja Dubrovnika 15 (zgrada DURA-e), elektronskom poštom:  cisok-dubrovnik@hzz.hr  i/ili telefonskom prijavom: (020) 640-281 .