Aktivnosti CISOK-a Dubrovnik u veljači

Dragi korisnici,

 Ovim putem Vas pozivamo da i kroz veljaču svoj profesionalni razvoj nastavite u Centru za informiranje i savjetovanje o karijeri informiranjem, savjetovanjem ili sudjelovanjem na nekoj od grupnih aktivnosti koje smo pripremili za Vas.   
  • Moj prvi životopis u Europass formatu
Radionica je namijenjena svima koji traže posao ili se prijavljuju za stipendiju ili praksu. Na radionici će se polaznici upoznati s pravilima pisanja životopisa, te će  na praktičnom dijelu uz pomoć CISOK savjetnika predstaviti svoje vještine i znanja u Europass formatu. Radionica će se održati: 07.02. 2017. u 10:00 – CISOK Dubrovnik; Od svetog Mihajla 1 (bivša zgrada Atlantske plovidbe), Dubrovnik.
  • Razumijevanje oglasa za posao. Izrada profila!
Radionica je namijenjena nezaposlenim osobama i svima koji traže posao. Kroz primjere raznih oglasa za posao saznat ćete koje uvjete trebate ispunjavati da se prijavite na oglas, kao i koju dokumentaciju trebate priložiti. Osim toga pokazat ćemo Vam izradu profila i načine brze prijave na nekim od portala za traženje posla. Radionica će se održati: 09.02. 2017. u 10:00 – CISOK Dubrovnik; Od svetog Mihajla 1 (bivša zgrada Atlantske plovidbe), Dubrovnik.
  • Molba za posao
Radionica je namijenjena svima koji traže posao. Na radionici ćete naučiti koje su prednosti molbe za posao i kako se ona piše te kako se predstaviti potencijalnom poslodavcu ako nije oglašen natječaj za određeno radno mjesto. Radionica će se održati: 14.02. 2017. u 10:00 –  – CISOK Dubrovnik; Od svetog Mihajla 1 (bivša zgrada Atlantske plovidbe).
  • Najčešća pitanja na intervjuu
Radionica je namijenjena svima koji traže posao. Za intervju s potencijalnim poslodavcem najvažnija je dobra priprema, zato dođite u CISOK i kroz igru uloga provježbajte odgovore na najčešća pitanja. Radionica će se održati: 16.02. 2017. u 10:00 – CISOK Dubrovnik; Od svetog Mihajla 1 (bivša zgrada Atlantske plovidbe), Dubrovnik.
  • Kako osvojiti poslodavca
Radionica je namijenjena svim nezaposlenim osobama i onima koji traže posao. Ako imate životopis za koji niste sigurni je li dobro napisan ili imate tremu kod predstavljanja poslodavcu, onda je ovo prava radionica za Vas. Na radionicu ponesite svoje životopise gdje će se raditi na njihovom ispravljanju i stručnoj procjeni priloženog, dok će se drugi dio radionice odnositi na najčešće pogreške na razgovoru za posao. Radionica će se održati: 21.02. 2017. u 10:00 – CISOK Dubrovnik; Od svetog Mihajla 1 (bivša zgrada Atlantske plovidbe), Dubrovnik
  • Upoznajte portal e-Usmjeravanje
Na predavanju će se korisnici upoznati s mogućnostima koje portal pruža, te će imati priliku riješiti neke od alata koji im mogu pomoći prilikom odabira daljnjeg obrazovanja ili odabira budućeg zanimanja.  Predavanje će se održati: 23.02.. 2017. u 10:00 – CISOK Dubrovnik; Od svetog Mihajla 1 (bivša zgrada Atlantske plovidbe), Dubrovnik
  • Sveučilišni i stručni studij i njihova prohodnost kroz Bolonjski sustav
Radionica je namijenjena svima zainteresiranima. Na radionici će  polaznici saznati sve potrebne informacije o Bolonjskom procesu, vrstama studija u Hrvatskoj i njihovoj razlici, ECTS bodovima, kao i o titulama koje se stječu nakon završetka određenog studija, te mogućnostima koje pruža Bolonjski proces. Radionica će se održati: 28.02. 2017. u 10:00 – CISOK Dubrovnik; Od svetog Mihajla 1 (bivša zgrada Atlantske plovidbe), Dubrovnik

 Ljubazno Vas molimo da svoj dolazak na navedene aktivnosti potvrdite na broj telefona CISOK-a Dubrovnik 020/641-380 ili e-mailom na cisok-dubrovnik@hzz.hr.
Isto tako Vas još jednom pozivamo da slobodno dođete u CISOK Dubrovnik, koji je središnje mjesto za cjeloživotno profesionalno usmjeravanje i razvoj karijere.