Aktivnosti CISOK-a Split u prosincu

                 
                  CENTAR ZA INFORMIRANJE I SAVJETOVANJE O KARIJERI SPLIT

                                              AKTIVNOSTI U PROSINCU
 
 
AKTIVNOST
 
VRIJEME
Radionica o društvenom poduzetništvu
Imate li poslovnu ideju? Ili možda imate želju riješiti društvene ili ekološke probleme? Upoznat ćete se s društvenim poduzetništvom, najnovijim konceptom poslovanja koji spaja društvene i financijske vrijednosti. Zatim ćemo vam pomoći smisliti poslovni model za vaše ideje.
5.12. u 10:00
 
AIESEC - Kako do plaćene stručne prakse u inozemstvu?
Predstavljanje programa Global Talent, koji je  namijenjen studentima ili onima koji su diplomirali, a žele steći profesionalno radno iskustvo iz područja svojih studija u međunarodnom okruženju.
5.12. u 16:00
 
Napišite u CISOK-u brzi životopis za brzu prijavu za posao!
Radionica je namijenjena nezaposlenim osobama koje žele, u najkraćem mogućem roku, uz pomoć savjetnica u CISOK-u napisati jednostavan životopis i poslati ga na natječaj za radno mjesto!
6.12. u 11:00
Predstavljamo usluge CISOK-a
Kako vam CISOK može pomoći u pronalasku zaposlenja, te osobnom razvoju koji vodi i do bolje zapošljivosti? Dođite bez obveze, pogledajte prezentaciju, upoznajte nas i procijenite na licu mjesta hoćete li iskoristiti neke od naših usluga i mogućnosti Centra, koje su profesionalne, besplatne i organizirane upravo za vas!
 
 
12.12. u 11:00
Europass životopis– moja putovnica za učenje i rad u Europi
Radionica je namijenjena nezaposlenima, svima koji traže posao ili žele studirati u inozemstvu, ali i onima koji bi možda, u nastojanju da „zabljesnu“ prilikom prijave za posao u Hrvatskoj, htjeli istražiti mogućnosti koje im pruža Europass format životopisa. Na radionici ćemo vam, korak po korak, pokazati kako napisati Europass životopis.
 
 
27.12. u 11:00
 
 
Sve radionice su besplatne i održavaju se u vlastitom prostoru.
 
Prijave na radionice: osobnim dolaskom u CISOK: Ulica bana Jelačića 17
elektronskom poštom:  cisok-split@hzz.hr
 telefonskom prijavom: (021) 682-941 682-940