Aktivnosti CISOK-a Zadar u prosincu!

Dragi korisnici,

CISOK Zadar i u prosincu nastavlja sa organizacijom i provođenjem raznih radionica i predavanja vezanih za profesionalno usmjeravanje, razvoj karijere, razvoj poduzetničkih vještina te razvoj vještina prezentacije i vještina traženja posla. Pozivamo vas da nam se pridružite!

RADIONICA KADA? ŠTO ĆETE SAZNATI?
„Molba i životopis –ulaznica u svijet rada“ Svake
srijede u
10h
Pronašli ste zanimljiv oglas ili se želite samoinicijativno predstaviti poslodavcu? Kvalitetno napisan životopis i molba su prvi korak u aktivnom traženju posla. Prikažite svoje obrazovanje, radno iskustvo i sposobnosti na jednostavan i učinkovit način.
„Intervju - istakni se, osvoji poslodavca“ Svakog
četvrtka u
10h
Kako se pripremiti za intervju? Koja su najčešća pitanja poslodavca, te kako na njih odgovoriti? Pripremite se za intervju i pokažite da ste upravo vi pravi kandidat za željeno radno mjesto.
Mjesec borbe protiv ovisnosti - Ovisnost o Internetu 11.12.
11h
Povodom obilježavanja Mjeseca borbe protiv ovisnosti, predavanjem na temu „Ovisnost o Internetu“ želimo povećati svijest građana o ovoj problematici te ih informirati kako prepoznati znakove ovisnosti o Internetu i na koje načine mogu prevenirati njen razvoj.
„Prijava na natječaj putem e-maila“ 21.12.
10h
Sve više poslodavaca navodi e-mail kao kontakt i način prijave. Što napisati u naslovu, a što u tekstu e-maila? Ostavlja li vaše korisničko ime profesionalan dojam na poslodavca? Uz pomoć konkretnih primjera naučite korisne fraze te poboljšajte svoje vještine poslovnog komuniciranja.
"Poduzetništvo, je li to za mene?" 22.12.
13h
Saznajte kako razraditi poduzetničku ideju te koje karakteristike čine dobrog poduzetnika.
„Volontiranjem do posla!“ 29.12.
10h
Saznajte više o tome kako postati volonter i različitim načinima volontiranja. Informirajte se o prednostima volontiranja koje mogu povećati vaše mogućnosti za zapošljavanje.

Sudjelovanje na svim aktivnostima CISOK-a je besplatno!
Molimo vas da svoj dolazak najavite:
  • osobno dolaskom u CISOK (Polačišće 3, 23000 Zadar)
  • telefonom (023/ 311-9498)
  • e-mailom (cisok-zadar@hzz.hr.