Aktivnosti u siječnju u CISOK-u Split

 CENTAR ZA INFORMIRANJE I SAVJETOVANJE O KARIJERI SPLIT
AKTIVNOSTI U SIJEČNJU
 
 
AKTIVNOST
 
VRIJEME
Predstavljamo usluge CISOK-a
Kako vam CISOK može pomoći u pronalasku zaposlenja, te osobnom razvoju koji vodi i do bolje zapošljivosti? Dođite bez obveze, pogledajte prezentaciju, upoznajte nas i procijenite na licu mjesta hoćete li iskoristiti neke od naših usluga i mogućnosti Centra, koje su profesionalne, besplatne i organizirane upravo za vas!
8.01. u 11:00
 
Napišite u CISOK-u brzi životopis za brzu prijavu za posao!
Radionica je namijenjena nezaposlenim osobama koje žele, u najkraćem mogućem roku, uz pomoć savjetnica u CISOK-u napisati jednostavan životopis i poslati ga na natječaj za radno mjesto!
15.01. u 11:00
Uspješno do zaposlenja
Otkud početi tražiti posao? Kako istaknuti vlastite dobre strane, sposobnosti i vještine i privući poslodavca da odabere upravo Vas? Informirajte se o dostupnim tražilicama, idejama i informacijama vezano uz posao te se uspješno snađite u izazovima traženja posla!
 
 
29.01. u 11:00
Radionica o društvenom poduzetništvu
Imate li poslovnu ideju? Ili možda imate želju riješiti društvene ili ekološke probleme? Upoznat ćete se s društvenim poduzetništvom, najnovijim konceptom poslovanja koji spaja društvene i financijske vrijednosti. Zatim ćemo vam pomoći smisliti poslovni model za vaše ideje.
 
 
30.01. u 11:00
 
 
Sve radionice su besplatne i održavaju se u vlastitom prostoru.
 
Prijave na radionice: osobnim dolaskom u CISOK: Ulica bana Jelačića 17
    elektronskom poštom:  cisok-split@hzz.hr
 
                                                    telefonskom prijavom: (021) 682-941 682-940