Aktivnosti u veljači 2019 Split

CENTAR ZA INFORMIRANJE I SAVJETOVANJE O KARIJERI SPLIT
AKTIVNOSTI U VELJAČI
 
AKTIVNOST VRIJEME
Dan poslova u turizmu
Dođite u športski centar Gripe, saznajte više o uslugama CISOK-a, preuzmite primjerak kvalitetnog životopisa te otkrijte koje su to osobine važne za uspjeh u poslu kako bi se uspješno i kvalitetno predstavili potencijalnim poslodavcima!
1.2.
10:00 - 15:00
Š.C. Gripe
Napišite u CISOK-u brzi životopis za brzu prijavu za posao!
Radionica je namijenjena nezaposlenim osobama koje žele, u najkraćem mogućem roku, uz pomoć savjetnica u CISOK-u napisati jednostavan životopis i poslati ga na natječaj za radno mjesto!
4.2. u 10:30
25.2. u 10:30
Radionica o društvenom poduzetništvu
Imate li poslovnu ideju? Ili možda imate želju riješiti društvene ili ekološke probleme? Upoznat ćete se s društvenim poduzetništvom, najnovijim konceptom poslovanja koji spaja društvene i financijske vrijednosti. Zatim ćemo vam pomoći smisliti poslovni model za vaše ideje.
13.2. u 12:00
Pravna klinika: Dođite po besplatni pravni savjet!
Pravna klinika korisnicima pruža primarnu pravnu pomoć koja se sastoji u davanju besplatnih pravnih savjeta i općih pravnih informacija.Pravnu pomoć pružaju studenti viših godina Pravnog studija pod stručnim nadzorom profesora, akademskih mentora i vanjskih suradnika (odvjetnika).CISOK Split u suradnji s Klubom mladih Split organizira predstavljanje splitske Pravne klinike, na kojem ćete, osim informiranja o njihovom radu, moći dobiti besplatan pravni savjet i dogovoriti termin privatnog besplatnog savjetovanja!
20.2. u 12:00
Moje dijete pred izborom srednje škole – predavanje za roditelje
Savjetnice CISOK-a informirat će vas i savjetovati kako kao roditelj možete pomoći svom djetetu u donošenju jedne od najvažnijih odluka u životu – one o izboru srednje škole odnosno budućeg zanimanja.
20.2. u 16:30
Biraj posao u trgovini
Dođite u CISOK Split, ostvarite kontakt s potencijalnim budućim poslodavcem i otkrijte koje vam se sve mogućnosti nude u tom području tržišta rada!
28.2.
11:00-15:00
 
 Sve radionice su besplatne.
Prijave na radionice: osobnim dolaskom u CISOK: Ulica bana Jelačića 17, elektronskom poštom: cisok-split@hzz.hr ili telefonom: (021) 682-941 682-940