Besplatna edukacija za Web programere i Voditelje ICT projekata u Osijeku

 Ovi će se programi održavati kroz redovnu nastavu koju će upotpuniti sustav učenja na daljinu (e-learning), putem kojega će polaznici raditi samostalno i uz mentorstvo predavača. 

U oba edukacijska programa sudjelovat će ukupno 30 nezaposlenih osoba do 35 god. starosti s područja Osječko-baranjske županije.

Na program usavršavanja za poslove Voditelja/ice ICT projekata može se upisati polaznik koji ima višu stručnu spremu računalnog ili informatičkog usmjerenja ili pak višu stručnu spremu elektrotehničkog, energetskog, telekomunikacijskog, strojarskog ili grafičkog usmjerenja.

U program usavršavanja za poslove programera Web aplikacija može se upisati polaznik koji ima završenu odgovarajuću srednju školu računalnog, tehničkog, telekomunikacijskog ili grafičkog usmjerenja, gimnaziju prirodoslovno-matematičkog smjera.


Odabir polaznika će biti temeljen na testiranju i intervjuima koje provodi partner Gauss d.o.o. Testiranje obuhvaća provjeru predznanje i zadatke problemskog tipa odnosno stvarnih situacija iz prakse. Cilj ovakve selekcije je omogućiti sudjelovanje najmotiviranijima, a ujedno i pružiti priliku za što konkretniji rad i usvajanje naprednih znanja


Edukacija je besplatna, a održavat će se u prostoru POU Obris u Osijeku, Vrt Jagode Truhelke 3. Trajanje oba programa je 150 sati.

Svoje prijave (CV i motivacijsko pismo) možete slati do 10. rujna na mail adresu mojaictkarijera[at]gmail[dot]com.


više  info na: http://www.osijek031.com/osijek.php?najava_id=63613#ixzz4JZZADgKn