Besplatni programi usavršavanja

Riječ je o programu usavršavanja za Voditelja društvenog poduzeća i programu osposobljavanja za Knjigovođu/knjigovotkinju društvenog poduzeća.
 
Navedene aktivnosti provode se u sklopu EU projekta, koje Pučko otvoreno učilište Velika Gorica provodi u suradnji s partnerskom Udrugom PET PLUS, te su svi polaznici oslobođeni plaćanja naknade.
 
Prijave za zanimanje Voditelj društvenog poduzeća otvorene su za osobe koje su:
  •          hrvatski državljani,
  •          više ili visoke stručne spreme,
  •          prijavljene u evidenciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
 
Prijave za zanimanje Knjigovođa/knjigovotkinja društvenog poduzeća otvorene su za osobe koje su:
  • hrvatski državljani,
  • završene srednje trogodišnje ili četverogodišnje škole,
  • prijavljene u evidenciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
 
 
Polaznici će ugovorom biti obavezni redovito pohađati nastavu, svladati sva znanja i vještine predviđene programom te završiti upisani program obrazovanja do 29. listopada 2016.
 
Prijave su otvorene do 11.7.2016., a kandidati će biti obaviješteni o ishodu do kraja srpnja. Nakon prijave kandidata i provjere zadovoljavanja gore navedenih uvjeta, obavit će se upoznavanje i kraći razgovor za konačni odabir polaznika programa koji će se provesti u razdoblju od 22. kolovoza do 29. listopada 2016. godine. Nakon odabira, polaznici će morati potpisati Ugovor o obrazovanju i dostaviti potrebne dokumente: identifikacijsku ispravu, svjedodžbu ili diplomu najviše završenog stupnja obrazovanja, potvrdu o nezaposlenosti.
 
Nastava će se održavati u prostoru Pučkog otvorenog učilišta Velika Gorica (Zagrebačka 37, Velika Gorica), dinamikom koja će biti definirana do početka provedbe programa.
 
Za dodatne informacije obratite se na: marketing@pouvg.hr