CISOK Dubrovnik - aktivnosti u kolovozu 2017.

 Dragi korisnici,
u kolovozu nastavljamo s našim aktivnostima za odabir i razvoj karijere, te usvajanje novih vještina. Sve aktivnosti CISOK-a su besplatne i održavaju  se u vlastitom prostoru. U tablici pronađite aktivnost za sebe i prijavite se najkasnije jedan dan ranije:
  • osobnim dolaskom u CISOK: Od svetog Mihajla 1
  • Elektronskom poštom:  cisok-dubrovnik@hzz.hr
  • Telefonskom prijavom: (020) 641-380
 
AKTIVNOST DATUM           VRIJEME
 
Važnost neverbalne komunikacije na intervjuu za posao
Radionica je namijenjena nezaposlenim osobama i onima koji žele promijeniti posao, a koji se žele uspješno predstaviti poslodavcu, istaknuti svoje kvalitete i skrenuti pozornost poslodavca na sebe kako bi se zaposlili. Polaznici će kroz vježbe upoznati ulogu i značaj neverbalne komunikacije (izrazi lica, položaj tijela, ton glasa itd.) te će imati priliku vježbati ove elemente u samom razgovoru sa mogućim poslodavcem.
2. kolovoza 9:00 – 10:00
 
Sveučilišni i stručni studiji – koja je razlika?
Predavanje tijekom kojega budući studenti mogu saznati informacije o razlikama između ove dvije vrste studija i što koja vrsta znači za njih i njihovo zapošljavanje i rad u budućnosti (npr. po završetku sveučilišnog studija možete nastaviti svoje obrazovanje i karijeru u znanosti, dok je na stručnom studiju fokus na razvoju operativnog znanja i vještina).
9. kolovoza  
9:00 – 10:00
 
 Pisanje životopisa i molbe za posao
Radionica je namijenjena svima koji traže posao. Polaznici će na radionici naučiti kako napisati kvalitetan životopis i kako istaknuti svoja znanja i vještine za potencijalnog poslodavca.
 
17. kolovoza
 
 
9:00 – 10:30
 
Moj izbor
Aktivnost je namijenjena učenicima sedmog razreda osnovne škole s ciljem što lakšeg odabira budućeg zanimanja. Na radionici će se učenici upoznati s mogućnostima portala e- Usmjeravanje te će na praktičnom dijelu riješiti upitnik interesa i kompetencija Moj izbor.
23. kolovoza 9:00 – 10:00
 
Prezentacijske vještine
Kroz predavanje i interaktivne vježbe sudionici će imati priliku poraditi na sebi i steći više samopouzdanja za buduće javne nastupe. Aktivnost je namijenjena svima koji su zainteresirani bez obzira na dob.
24. kolovoza 9:00 – 10:00
 
Kultura poslovnog komuniciranja
U prvom dijelu će se mladi koje tek čeka njihov prvi posao i svi ostali zainteresirani upoznati sa osnovnim pravilima poslovne komunikacije, pisane i usmene. U drugom dijelu polaznici će sami poslati e-mail šefu, dopis poslovnom partneru i pokušati uspješno riješiti verbalni sukob.
30. kolovoza 9:00 – 10:30