CISOK i ALU

U utorak 6.4.2016. savjetnica CISOK-a održala je radionicu za studente Akademije likovnih umjetnosti u Zagrebu, u njihovim prostorijama. Tema radionice je bilo samopouzdano predstavljanje poslodavcu. Studenti su imali priliku kroz vježbe procijeniti i ojačati svoje samopouzdanje, istražiti vještine koje posjeduju te naučiti kako ih predstaviti poslodavcu. Studenti su također doznali kako se pripremiti za razgovor za posao, koja pitanja poslodavci najčešće postavljaju te koja je uloga neverbalne komunikacije.

Pozivu na radionicu se odazvao velik broj studenata različitih usmjerenja i faza studija, a najviše je bilo studenata završnih godina. Radionica je protekla u opuštenoj atmosferi, a uz zadovoljstvo temom, vježbama i dobivenim informacijama, u evaluacijskim upitnicima studenti su naveli da ih zanimaju i ostale teme iz područja aktivnog traženja posla.

Budući da ALU aktivno radi na unaprjeđenju kompetencija studenata i njihovoj pripremi za izlazak na tržište rada, u planu su i daljnje aktivnosti CISOK-a za njihove studente .