CISOK Karlovac na Smotri Sveučilišta u Zagrebu

 Smotra Sveučilišta održana je u Studentskom centru u četvrtak i petak u periodu od 10 do 18 sati te u subotu u periodu od 9 do 15 sati na adresi Savska cesta 25 u Zagrebu.

Organizirana je za učenike završnih razreda srednjih škola, studente i sve ostale zainteresirane s ciljem informiranja o studijskim programima, nastavnim planovima, preddiplomskim, diplomskim i poslijediplomskim studijima. Prezentirane su mogućnosti i uvjeti studentskog smještaja i prehrane te ostale važne informacije vezane za studentski život.
Sudionici na Smotri su se predstavljali na svojim izložbenim prostorima u šatoru i zgradi SC-a. U Francuskom paviljonu umjetničke akademije organizirale su ogledne satove, nastupe i izložbe.

CISOK Karlovac posjetio je Smotru u četvrtak 23.11.2017. s ciljem informiranja i prikupljanja brošura i ostalih informativnih materijala.
Ukoliko niste bili u mogućnosti doći na Smotru pozivamo Vas da posjetite prostor CISOK-a u Karlovcu na adresi Mažuranićeva obala 2 svakim radnim danom u periodu od 8 do 18 sati.