CISOK obilježava Europski dan poslodavaca

U sklopu ovogodišnjeg Europskog tjedna vještina stečenih u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju od 5. do 9. studenoga 2018. godine, održavaju se i aktivnosti Europskog dana poslodavaca na europskoj razini. Hrvatski zavod za zapošljavanje sudjelovanjem u organizaciji Europskog dana poslodavaca promovira važnost unaprjeđenja kompetencija i vještina radne snage, odnosno, obrazovanja i osposobljavanja zaposlenih i nezaposlenih osoba.

U skladu s tim, 7.studenog 2018. u zagrebačkim Centrima za informiranje i savjetovanje o karijeri održana su predavanja  o obrazovnim aktivnostima Hrvatskog zavoda za zapošljavanje pod nazivom Uključi se u obrazovanje!

Nezaposlene osobe tom su prilikom potvrdile da su upoznate s konceptom cjeloživotnog učenja i obrazovanja, a kroz kratak upitnik razmislile su na koji način bi im dodatno obrazovanje moglo povećati konkurentnost na tržištu rada. Sudionicima je prikazan plan obrazovnih aktivnosti HZZ-a za naredni period, a zainteresirani pojedinci odmah su se prijavili i za daljnje informiranje u vezi pojedinih obrazovnih programa!

Tko je završio učenje, završio je i rasti.
Ruska poslovica