CISOK Osijek: Žive knjižnice i Smotra srednjih škola

 Zahvaljujemo svim učenicima i djelatnicima osječkih srednjih i osnovnih škola na sudjelovanju u Živim knjižnicama u CISOK-u Osijek!


Tokom travnja 2015. u CISOK-u je u suradnji sa srednjim školama svaki petak od 12:00 do 16:00 sati uspješno održana Živa knjižnica. Brojni učenici osnovnih škola imali su prilike "posuditi" i popričati s učenicima  I., II. i III. gimnazije, Isusovačke klasične gimnazije s pravom javnosti, Medicinske škole, Graditeljsko-geodetske škole te Ekonomske i upravne škole. Kako im je bilo možete pogledati u našoj galeriji slika


Završno događanje profesionalne orijentacije učenika osnovnih škola biti će Smotra srednjih škola na kojoj će predstavnici svih srednjih škola s područja Osijeka predstaviti svoje obrazovne programe, obilježja pojedinih zanimanja i prikazati instrumente, alate, strojeve i pomagala koja se koriste u pojedinim zanimanjima.

Smotra će se održati u petak, 8.5.2015. od 11:30 do 14:00 sati u prostoru Esseker centra Osijek, Ribarska 4-6. Ovim putem pozivamo sve učenike i njihove roditelje da dođu i informiraju se o svemu što ih zanima.