CISOK Split - aktivnosti u lipnju

 
 
CENTAR ZA INFORMIRANJE I SAVJETOVANJE O KARIJERI SPLIT
 
AKTIVNOSTI U LIPNJU
 
 
AKTIVNOST
 
VRIJEME
Informiraj se o natječajima i projektima za mlade!
Na edukativnoj radionici sudionici će imati priliku naučiti više o projektima za mlade, upoznati se s vrstama natječaja i donatorima te natječajnom dokumentacijom. Cilj edukacije je sudionicima pružiti osnovne informacije o projektima te potaknuti ih na pisanje i prijavljivanje projekata. Fokus će biti na upoznavanju s lokalnim i nacionalnim natječajima (natječaji gradova, ministarstava i eu fondova).
4.6. u 10:00
AIESEC – Kako do plaćene stručne prakse u inozemstvu?
Predstavljanje programa Global Talent, koji je  namijenjen studentima ili onima koji su diplomirali, a žele steći profesionalno radno iskustvo iz područja svojih studija u međunarodnom okruženju.
4.6. u 15:00
 
Moje dijete pred izborom srednje škole – predavanje za roditelje
Savjetnice CISOK-a informirat će vas i savjetovati kako kao roditelj možete pomoći svom djetetu u donošenju jedne od najvažnijih odluka u životu – one o izboru srednje škole odnosno budućeg zanimanja.
6.6. u 16:30
Prezentacija potpora za samozapošljavanje za građanstvo
-Uvjeti, procedura i kriteriji za korištenje mjere
7.6. u 13:30
Napišite u CISOK-u brzi životopis za brzu prijavu za posao!
Radionica je namijenjena nezaposlenim osobama koje žele, u najkraćem mogućem roku, uz pomoć savjetnica u CISOK-u napisati jednostavan životopis i poslati ga na natječaj za radno mjesto!
 
 
11.6. u 10:00
27.6. u 10:00
Osnove računovodstva za pojedince i poduzetnike
Usvojite osnove financijske pismenosti i računovodstvenog poslovanja, razliku između jednostavnog i dvojnog knjigovodstva, zakonitosti toka novca, te računovodstvenog poslovanja društvenih poduzetnika.
20.6. u 10:00
 
 
Sve radionice su besplatne.
Prijave na radionice: osobnim dolaskom u CISOK: Ulica bana Jelačića 17, elektronskom poštom: cisok-split@hzz.hr ili telefonskom prijavom: (021) 682-941 682-940