CISOK Split u studenom

 
                           
 
AKTIVNOST VRIJEME
Okrugli stol „Potcjenjujemo li strukovna zanimanja?“
U sklopu obilježavanja Europskog dana poslodavaca i Europskog tjedna vještina stečenih u strukovnom obrazovanju Klub mladih Split i CISOK Split organiziraju okrugli stol. Predstavnici nekoliko srednjih strukovnih škola, raznih državnih organizacija te poslodavci raspravit će o percepciji srednjoškolskog strukovnog obrazovanja u javnosti i njenim posljedicama, izazovima i načinima odgovaranja na njih, promoviranju upisa u deficitarna zanimanja, te ulozi različitih dionika u poticanju obrazovanja odraslih. Svi zainteresirani pozvani su na sudjelovanje!
5.11. u 11:00
 
Okrugli stol „Mjere APZ-a – Alati za bolju uključenost“
Hrvatski zavod za zapošljavanje i ove godine aktivno obilježava Europski dan poslodavaca i Europski tjedan vještina stečenih u strukovnom obrazovanju. Sudjelujte na okruglom stolu, informirajte se o mjerama aktivne politike zapošljavanja, koje mjere postoje, o njihovim  uvjetima i učincima, te saznajte koja je baš za Vas. Svi zainteresirani su dobrošli!
7.11. u 11:00
Napišite u CISOK-u brzi životopis za brzu prijavu za posao!
Radionica je namijenjena nezaposlenim osobama koje žele, u najkraćem mogućem roku, uz pomoć savjetnica u CISOK-u napisati jednostavan životopis i poslati ga na natječaj za radno mjesto!
12.11. u 10:30
26.11. u 10:30
Radionica o društvenom poduzetništvu
Imate li poslovnu ideju? Ili možda imate želju riješiti društvene ili ekološke probleme? Upoznat ćete se s društvenim poduzetništvom, najnovijim konceptom poslovanja koji spaja društvene i financijske vrijednosti. Zatim ćemo vam pomoći smisliti poslovni model za vaše ideje.
22.11. u 11:00
Informiraj se o natječajima i projektima za mlade
Na edukativnoj radionici sudionici će imati priliku naučiti više o projektima za mlade, upoznati se s vrstom natječaja i donatorima te natječajnom dokumentacijom. Cilj edukacije je sudionicima pružiti osnovne informacije o projektima te potaknuti ih na pisanje i prijavljivanje projekata. Fokus će biti na upoznavanju s lokalnim i nacionalnim natječajima (natječaji gradova, ministarstva i eu fondova).
28.11. u 10:00

Sve radionice su besplatne.
Prijave na radionice: osobnim dolaskom u CISOK: Ulica bana Jelačića 17, elektronskom poštom: cisok-split@hzz.hr ili telefonom: (021) 682-941 682-940