CISOK Split u studenom

 
Kako stvoriti dobar prvi dojam? Kako odgovarati na pitanja na intervjuu? Kako napisati najbrži životopis i molbu? Tu smo za vas…

 

CENTAR ZA INFORMIRANJE I SAVJETOVANJE O KARIJERI SPLIT

Aktivnosti u studenom

 

AKTIVNOST

VRIJEME

Predstavljamo usluge CISOK-a

Kako vam CISOK može pomoći u pronalasku zaposlenja, te osobnom razvoju koji vodi i do bolje zapošljivosti? Dođite bez obveze (Bana Jelačića 17 - iza Prokurativa prema zapadu), pogledajte prezentaciju, upoznajte nas i procijenite na licu mjesta hoćete li iskoristiti neke od naših usluga i mogućnosti Centra, koje su profesionalne, besplatne i organizirane upravo za vas!

8.11. u 10:00

Kako se svidjeti drugima u 90 sekundi i manje - važnost prvog dojma

Kod samopredstavljanja drugima i poslodavcu imamo 90 sekundi vremena za uspjeh. Na ovoj radionici naučit ćete kako…

9.11. u 10:00

Izbjegnite najčešće pogreške u kontaktu s poslodavcem

Radionica je namijenjena nezaposlenim osobama i svima koji traže posao. Često vam se događa da ne prođete na natječaju, a da ni sami ne znate zašto?!? Možda radite neke od tipičnih grešaka prilikom prijava na natječaje za radna mjesta i tijekom razgovora za posao. Pomoći ćemo vam ispraviti ih na ovoj radionici.

10.11. u 10:00

Napišite u CISOK-u brzi životopis za brzu prijavu za posao!

Radionica je namijenjena nezaposlenim osobama koje žele, u najkraćem mogućem roku, uz pomoć savjetnica u CISOK-u napisati jednostavan životopis i poslati ga na natječaj za radno mjesto!

14.11. u 10:00

Jačam samopouzdanje, jačam sebe

Slika o sebi utječe na naše ponašanje i uspješnost u svakodnevnim i poslovnim aktivnostima, kao i na to kako nas drugi ljudi vide. Dođite na radionicu, provjerite koliko ste samopouzdani te kako ojačati sebe za nove poslovne i, općenito, životne izazove.

23.11. u 10:00

Mogućnosti zapošljavanja u EU

25.11. u 11:00