CISOK trening - novi set radionica u CISOK-u Zagreb

CISOK Zagreb započeo je sa setom radionica pod nazivom CISOK trening, želeći korisnicima ponuditi cjeloviti pristup aktivnom traženju posla. Trening se sastoji od 3 iskustvene radionice i njima se nastoji kronološki obuhvatiti cjelokupni proces potrage za poslom.

Prva radionica se bavi samoprocjenom vrijednosti, osobina i prijašnjih iskustava. Samoprocjena je prvi korak u traženju posla i neophodna kako bismo se što kvalitetnije i točnije predstavili budućim poslodavcima, ali i kako bismo uvidjeli koja vrsta posla bi nam najbolje odgovarala.

Druga radionica u nizu se bavi životopisom i molbom za posao. Sudionici će imati priliku kroz vježbe isprobati i naučiti kako napisati životopis i zamolbu putem kojih će istaknuti svoje prednosti za određeno radno mjesto.

Završna radionica odnosi se na pripremu za razgovor s potencijalnim poslodavcem. Podsjetite se o čemu valja voditi računa prilikom pripreme i na samom razgovoru za posao, a kroz razne vježbe pripremite verbalni i neverbalni dio predstavljanja na razgovoru.

Prijavom na prvu radionicu automatski se prijavljujete i na ostale dvije. Radionice se održavaju srijedama (6., 13., 20.kolovoz) u 11:00 u Ulici grada Vukovara 68! Vidimo se!