CISOK u emisiji Puni krug

Novinarska ekipa emisije Puni krug Programa za djecu i mlade Hrvatske radiotelevizije 28. siječnja 2014. posjetila je zagrebački CISOK.

Ponukani pozitivnim dojmovima naših korisnika odlučili su prisustvovati grupnom informiranju učenika osmih razreda. Tog dana u Centru je u profesionalnom usmjeravanju sudjelovalo 17 učenika Osnovne škole Eugena Kumičića iz Velike Gorice. Učenike se prvo upoznalo s uslugama i web alatima Centra, traženosti zanimanja i profesionalnim kompetencijama. Potom su se informirali putem različitih info-materijala, te istražili svoje interese i procijenili vještine putem programa Moj izbor. Neki od njih svoje su rezultate odlučili komentirati pred kamerom za što su dobili srdačnu podršku ostalih učenika. Savjetnica je novinarki pojasnila na temelju čega program nudi određena zanimanja te pozvala sve neodlučne učenike da se jave u naš Centar.

Prema evaluacijama učenika pokazalo se da su jako zadovoljni ponuđenim uslugama Centra. Nadamo se da će naše aktivnosti učenicima olakšati donošenje odluke i zadovoljni smo što su škole i učenici prepoznali kvalitetu i korisnost naših usluga.