Cisok u Tjednu Europskog socijalnog fonda

4.6.2014. održano je završno događanje u okviru „Tjedna Europskog socijalnog fonda“ s ciljem predstavljanja primjera uspješne prakse projekata provedenih u okviru IPA komponente, Operativnog programa Razvoj ljudskih potencijala 2007. - 2013.

Na promotivnom sajmu korisnici bespovratnih sredstava iz javnog, privatnog i civilnog sektora predstavili su rezultate svojih projekata, demonstrirali konkretne proizvode financirane u okviru Operativnog programa kao i njihov izravni utjecaj na rad i život krajnjih korisnika.

CISOK na Pučkom otvorenom učilištu tom su prilikom posjetili ministar rada i mirovinskoga sustava prof. dr. sc. Mirando Mrsić, dr. med i povjerenik Europske komisije za zapošljavanje, socijalna pitanja i uključenost g. Laszlo Andor. U kratkom razgovoru ravnateljica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, predstojnik Područnog ureda Zagreb i savjetnice CISOK-a predstavili su im aktivnosti i dosadašnja iskustva Centra. Goste su također zainteresirali informativni materijali, kao i radovi djece na temu Moje buduće zanimanje.

Djelić atmosfere sa sajma možete doživjeti uvidom u fotogaleriju.