CISOK Varaždin i AIESEC Varaždin u Europskom tjednu

Iako se pri uključivanju u volontiranje prvenstveno vodimo željom i motivacijom da pomognemo nekome drugome ili zajednici u cjelini, dobro je biti svjestan svih prednosti koje volontiranje pruža samim volonterima. Volontiranjem se stječu novi kontakti, nova znanja i vještine. Koje su prednosti / koristi volontiranja u kontekstu stjecanja kompetencija važnih za pronalaženje prvoga posla, promjenu posla ili napredovanje u karijeri, saznat ćete dođete li u CISOK.

Svake se godine 9. svibnja obilježava Dan Europe, a tjedan u koji pada 9. svibnja u Hrvatskoj se obilježava kao Europski tjedan. Tim će povodom CISOK Varaždin u suradnji s AIESEC-om Varaždin organizirati predstavljanje inozemne volonterske prakse.
AIESEC je međunarodna nevladina neprofitna organizacija koja, između ostaloga, mladima omogućuje sudjelovanje u programima međunarodnih volonterskih praksi, s naglaskom na osnaživanje mladih kako bi jednoga dana ostvarili pozitivan utjecaj na društvo. Danas mreža AIESEC-a broji preko 100 tisuća članova, djeluje u preko 120 država i kao takva najveća je organizacija u svijetu koju vode sami mladi.
 
Čuli ste za AIESEC, ali ne znate tko su oni, što predstavljaju i za što se zalažu? Zainteresirani ste za volontersku praksu u inozemstvu? Želite saznati koje vam se sve mogućnosti nude? Dođite u CISOK (Kukuljevićeva 12, Varaždin) u četvrtak 12. svibnja 2016. u 13 sati i iz prve ruke saznajte odgovore na ova, ali i mnoga druga pitanja!
 
Sudjelovanje na aktivnosti je BESPLATNO, uz OBVEZNU PRIJAVU telefonom (042 / 302 – 179) ili e-mailom (cisok-varazdin@hzz.hr)!
 
Mladi za mlade!
 
Uči, sudjeluj, razvijaj se!
 
Ostvari svoj potencijal!
 
Prilike i mogućnosti postoje, stoga iskoristi što ti se pruža!

Stručni tim CISOK-a Varaždin