CISOK Varaždin na Sajmu poslova

U četvrtak, 12. travnja 2018., u organizaciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje – Regionalnog ureda Varaždin održan je 11. Sajam poslova u Varaždinskoj županiji. CISOK Varaždin i ovog puta bio je aktivan sudionik Sajma.
Tijekom Sajma poslova, svi zainteresirani mogu iz prve ruke mogli su upoznati lokalno tržište rada. Poslodavci su i ovog puta u prvi plan stavili pozicije koje nastoje popuniti kvalitetnim kadrom, a nezaposleni su nastojali ostvariti prvi kontakt s poslodavcima. Za to bila je itekako važna dobra molba i životopis. Ukoliko priprema nije bila odrađena ranije, svi zainteresirani na samom su Sajmu od savjetnice CISOK-a dobili su  konkretne smjernice za pisanje kvalitetne prijave te savjete za predstavljanje poslodavcu.
Osim nezaposlenih, Sajam su u velikom broju posjetili i učenici završnih razreda srednjih škola. Kako je njihovo školovanje pri kraju, uputili smo ih na prikupljanje informacija o potencijalnim poslodavcima. Koliko je informiranje o lokalnom tržištu rada bilo učinkovito, provjeriti ćemo na radionicama za srednjoškolce koje su planirane kao nastavak ove aktivnosti.
 

Stručni tim CISOK-a Varaždin