CISOK Varaždin napunio tri godine!

Centar za informiranje i savjetovanje o karijeri (CISOK) Varaždin otvoren je 19. srpnja 2013. godine, a s radom je službeno započeo 22. srpnja 2013. godine. Tako danas slavimo naš treći rođendan!
Tom smo se prigodom odlučili malo poigrati statističkim podatcima, koje možete pregledati ovdje.

U dosadašnjem radu stekli smo brojne partnere, suradnike i prijatelje te smo s njih sedamnaest potpisali i Sporazume o suradnji kojima smo definirali područja i djelokrug zajedničkih nastojanja i djelovanja te zajednički i provodimo razne aktivnosti.
Izrazito smo ponosni i na naše aktivnosti organiziranja volontiranja. Kako bi bili ukorak s vremenom i tehnološkim zahtjevima traženja posla, nezaposleni su koristili besplatno sudjelovanje u programu podrške u snalaženju na računalu. Naši volonteri podučavali su ih osnovama rada na računalu, kako bi se kasnije mogli lakše sami snalaziti u pretraživanju i prijavljivanju na oglase za posao.

Nadamo se kako će nam naredno razdoblje biti barem jednako uspješno kao i ono iza nas, a ovim bismo putem i ostalim Centrima koji su svoja vrata otvorili na današnji dan 2013. godine poželjeli sretan rođendan i još uspješniji nastavak rada. Sretan nam rođendan! :)

 

 
 
Stručni tim CISOK-a Varaždin