CISOK Varaždin održao karijerne radionice za studente Fakulteta organizacije i informatike Varaždin

U utorak 2. veljače i četvrtak 4. veljače 2016. godine Sanja Ježić, viša stručna savjetnica Centra za informiranje i savjetovanje o karijeri (CISOK) Varaždin, održala je dvije karijerne radionice za sve zainteresirane studente Fakulteta organizacije i informatike. Radionice su održane u suradnji s Centrom za podršku studentima i razvoj karijera toga varaždinskog fakulteta.
 
Prvom radionicom, Kako napisati kvalitetan životopis i motivacijsko pismo, nastojalo se razraditi temu pisanja životopisa i molbe / motivacijskoga pisma, dok se druga radionica, Najčešća pitanja na razgovoru za posao, nastavila na prethodnu i zaokružila tematiku prijave za stažiranje / praksu / posao. Radionice su bile namijenjene svim studentima koji su se željeli što bolje informirati i pripremiti bilo za traženje studentske prakse ili prilike za studentsku mobilnost, bilo za traženje posla i pozicioniranje na tržištu rada.
Putem navedenih radionica studentima se nastoji pružiti podrška prilikom njihova prelaska iz dobro im poznatoga sustava obrazovanja u nešto nesigurniji i nestalan sustav tržišta rada. No, kako bi se i tamo snašli na zadovoljavajući način, pomoć uvijek mogu potražiti u našem CISOK-u. Kako su radionice izgledale ovoga puta, možete provjeriti na sljedećem linku: http://cpsrk.foi.hr/blog-post/cisok-odr%C5%BEao-dvije-karijerne-radionice-za-studente-foi-ja-%E2%80%93-pisanje.
 
Iznimno zadovoljstvo sadržajem radionica naglasili su i sami studenti prilikom evaluacije njihove korisnosti, a mi se nadamo kako ćemo i ubuduće imati prilike svoje znanje i iskustvo dijeliti s motiviranim studentima. Ovim putem također želimo zahvaliti i Centru za podršku studentima i razvoj karijera FOI na angažmanu te vjerujemo u uspješan nastavak suradnje.
 
Stručni tim CISOK-a Varaždin