CISOK Varaždin ponovno za studente Fakulteta organizacije i informatike

CISOK Varaždin nastavlja dobru praksu i suradnju s Fakultetom organizacije i informatike. Za njihove studente u veljači će se (u suradnji s Centrom za podršku studentima i razvoj karijera) organizirati dvije karijerne radionice.

Prva radionica, na temu pisanja životopisa i molbe za posao, održat će se u utorak 2. veljače 2016. godine u 11 sati. Studenti će imati priliku saznati koja je razlika između životopisa i molbe, kako napisati životopis i molbu na jasan i pregledan način, koje informacije sadržava životopis, a koje molbe i na što se pritom treba usredotočiti.
Druga radionica naziva "Najčešća pitanja na razgovoru za posao" održat će se u četvrtak 4. veljače 2016. godine u 11 sati. Ova će radionica studentima pružiti priliku da uz stručno vođenje uvježbaju razgovor za posao. Također, upoznat će se i s pitanjima koja poslodavci obično postavljaju prilikom razgovora za posao.

Za sve pojedinosti posjetite internetsku stranicu Centra za podršku studentima i razvoj karijera (http://cpsrk.foi.hr/novosti/studenti-radionice-i-predavanja/karijerne-radionice-u-velja%C4%8Di-saznajte-kako-napraviti-cv).
Stručni tim CISOK-a Varaždin