CISOK Varaždin u akciji „I ja volontiram“

CISOK Varaždin se u suradnji s Udrugom Franjo Koščec i Fakultetom organizacije i informatike uključuje u tribinu pod nazivom "I ja volontiram" u sklopu manifestacije "Hrvatska volontira".
Povodom navedene akcije, stručne savjetnice CISOK-a održati će predavanje pod nazivom „Koristi volontiranja u razvoju karijere“. Iako se pri uključivanju u volontiranje prvenstveno vodimo željom i motivacijom da pomognemo nekome drugome ili zajednici u cjelini, dobro je biti svjestan svih prednosti koje volontiranje pruža samim volonterima. Volontiranjem se stječu novi kontakti, nova znanja i vještine. Na predavanju će biti istaknute prednosti volontiranja u kontekstu stjecanja kompetencija važnih za pronalaženje prvog posla, promjenu posla ili napredovanje u karijeri.
Koristimo priliku da vas još jednom pozovemo na predavanje, a detalje o mjestu i vremenu održavanja čitavog događaja možete vidjeti na stranicama Udruge Franjo Koščec, stranicama Fakulteta organizacije i informatike ili u dijelu Aktivnosti

Stručni tim CISOK-a