CISOK Zadar na Antropop konferenciji 2013

U ugodnom ambijentu Studentskog kluba Božo Lerotić, CISOK Zadar održao je radionicu "Priprema za zapošljavanje" u sklopu prve Antropop konferencije na temu "Zapošljavanje etnologa/inja i antropologa/inja u struci“ u organizaciji studenata odjela Etnologije i Kulturne antropologije Sveučilišta Zadar.

Zainteresirani studenti i magistri etnologije imali su priliku saznati sve o mogućnostima zapošljavanja u svojoj struci te koje korake koje mogu napraviti već sada kako bi sebi osigurali veće šanse za zaposlenje nakon diplome.
 
 
U prvom dijelu radionice bilo je riječi o osviještavanju vlastitog potencijala i  prepoznavanju vlastitih sposobnosti kako bi mogli usmjeriti svoje interese i kvalitetno tražiti posao.

Drugi dio radionice bio je posvećen mogućnostima rada etnologa u struci i načinima realizacije istraživačkih i projektnih ideja. Sudionici su bili zainteresirani te su postavljali konkretna pitanja vezana za svijet rada i o mogućnostima samozapošljavanja.
 

 
Studenti su prepoznali potencijal suradnje sa CISOK-om te najavili buduća druženja te dolaske na radionice i prezentacije.