CISOK Zadar u suradnji sa lokalnim institucijama

Na stručnom sastanku sa predstavnicima Agencije za razvoj Zadarske županije ZADRA nova i HGK - Županijske komore Zadar dogovorena je suradnja s ciljem promoviranja projekta "COWORKING Zadar - suradnjom do inovacija"  koji je zamišljen kao oblik poduzetnišva koji podrazumijeva obavljanje samostalne djelatnosti različitih pojedinaca u zajedničkom radnom prostoru. Za razliku od uobičajenog uredskog okruženja, osobe koje sudjeluju u ovom obliku poduzetništva su samostalne i neovisne.
 
Ovaj projekt  je odobren u okviru IPA Operativnoga programa Regionalna konkurentnost 2007. – 2013. Ukupan iznos projekta je 672.626,14 eura, a sufinanciranje iznosi 85%. Projekt uključuje uređenje i opremanje 320 m2 coworking prostora u Zadru koji će biti dostupan svim zainteresiranim korisnicima. Nositelj projekta je Grad Zadar, a partneri u projektu su Udruženje obrtnika Zadar, Razvojna agencija Zadarske županije, Zadarska županija te Hrvatska gospodarska komora-Županijska komora Zadar. 

 Kako u CISOK Zadar dolazi sve više korisnika u potrazi za vlastitom poslovom prilikom, suradnjom s projektnim timom "Coworking Zadar" omogućit ćemo svima zainteresiranima informacije o projektu i uključivanje u aktivnosti koje uskoro slijede.
Povezivanje sa HGK - Županijskom komorom Zadar i Agencijom za razvoj Zadarske županije ZADRA nova, doprinijet će kvaliteti i širini informacija koje pružamo u CISOK-u o poduzetništvu i aktualnim projektima na razini Zadarske županije.
 

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane koji razmišljaju o samostalnoj djelatnosti, već imaju otvorenu firmu ili žele saznati više o mogućnostima koje projekt nudi da dođu u CISOK po dodatne informacije.


Stručni tim,
CISOK Zadar