CISOK Zagreb na Smotri Sveučilišta

Tradicionalno krajem studenog u Studentskom centru u Zagrebu održana je 22. Smotra Sveučilišta u Zagrebu. Na svojim izložbenim prostorima predstavili su se fakulteti i akademije Sveučilišta u Zagrebu, kao i ostali sudionici, sponzori, partneri i pokrovitelji. Posjetitelji su imali priliku popričati sa nastavnicima i studentima te poslušati razna predavanja i prezentacije sa studija.


       
 

Smotra je mjesto gdje su maturanti kroz razne aktivnosti mogli učvrstiti svoju odluku ili dobiti neku sasvim novu ideju vezanu uz odabir budućeg zanimanja. Kako bi približili učenicima svoje studijske smjerove i što jasnije predstavili svoj program, pojedini fakulteti su u vremenu trajanja Smotre organizirali i Dane otvorenih vrata.

U tu svrhu su se aktivno uključili i djelatnici CISOK-a, pružajući pomoć i podršku savjetima i informacijama u donošenju odluke.


 
    


Na svečanosti zatvaranja 22. Smotre Sveučilišta u Zagrebu Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, uz Gradski ured za zdravstvo grada Zagreba i Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu, dodijeljeno je priznanje za poseban doprinos u edukaciji i informiranju posjetitelja Smotre.
 
  
Kako je to izgledalo na Smotri, pogledajte u našoj galeriji.

Imaš još pitanja i nisi siguran/na u izbor svog budućeg zanimanja?
Javi se u CISOK!
 
CISOK 1 - Trg hrvatskih pavlina 4 CISOK 2 - Ulica kneza Višeslava 7
01/6449-627 01/4622-253
cisok-zagreb1@hzz.hr cisok-zagreb2@hzz.hr