CISOK Zagreb: Povećanjem samopouzdanja do poslovnog uspjeha

19. studenoga u CISOK-u održana je nova radionica za nezaposlene osobe pod nazivom Povećanjem samopouzdanja do poslovnog uspjeha. Radionica je, sudeći po komentarima polaznika, bila vrlo uspješna. U odličnoj radnoj atmosferi sudionici su aktivno sudjelovali raspravljajući o stvarnim situacijama i problemima gdje su mogli dobiti stručne odgovore na pitanja i proći kroz korisne i edukativne vježbe samopouzdanja.

Slika o nama samima je ona po kojoj procjenjujemo svoj privatni i poslovni život. Na našoj radionici možete provjeriti jeste li samopouzdani, ali i doznati kako se samopouzdanje može poboljšati. Također smo svjesni koliko je samopouzdanje bitno na razgovoru za posao, stoga uz našu pomoć, u maloj grupi i podupirućoj atmosferi možete uvježbati samopouzdan stav na razgovoru za posao.

Prijavite se za sudjelovanje u ovoj radionici koja će se ponovo održati 12.12. u 13:30 na adresi Ulica kneza Višeslava 7. Za sve detaljnije informacije javite nam se na 01/4622-253 ili ciosk-zagreb2@hzz.hr