CISOK Zagreb tijekom svibnja

Prijave na radionice i aktivnosti u svibnju počele su već sredinom travnja.

Nezaposlene osobe i svi oni koji traže ili će uskoro tražiti posao (zaposlene osobe, učenici ,studenti) mogu se uključiti u razne radionice jačanja vještina aktivnog traženja posla – kako napisati životopis i predstaviti se putem molbe i na razgovoru za posao. Tražiteljima zaposlenja namijenjene su i radionice na temu povećanja samopouzdanja, prevladavanja straha od javnog nastupa, uspješne komunikacije, neverbalne komunikacije, samoprocjene i otkrivanja svojih potencijala, te uspješnog surađivanja u timu. U rasporedu aktivnosti pročitajte detalje o svakoj i prijavite se na željene aktivnosti dok još ima slobodnih mjesta! Također, dogovorite termin individualnog savjetovanja na vrijeme.

Svibanj je tradicionalno mjesec u kojem se još veća pažnja posvećuje učenicima osmih razreda i njihovim roditeljima. Tako su u svibnju u planu grupna informiranja za učenike, roditeljski sastanci te sudjelovanje na sajmu srednjih škola Dojdi osmaš, Zagreb te zove! 11.svibnja. Više o tome uskoro. Također, u ovom periodu se u naše individualne ili grupne aktivnosti sve više uključuju i učenici trećih razreda četverogodišnjih srednjih škola koje zanima nastavak školovanja.

Sredinom svibnja provodimo i radionicu na Agronomskom fakultetu, u sklopu Dana karijera Agronomskog fakulteta.

Ovim putem pozivamo sve učenike završnih razreda strukovnih škola, kao i njihove profesore da nas kontaktiraju kako bismo organizirali radionice o izlasku na tržište rada i na taj način omogućili učenicima da se na vrijeme pripreme za aktivno traženje posla i svedu vrijeme nezaposlenosti na minimum.