CISOK Zagreb u Tjednu cjeloživotnog učenja

I ove godine Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih organizira Tjedan cjeloživotnog učenja, popularnu manifestaciju u kojoj sudjeluje čitav niz ustanova diljem Hrvatske. U okviru ovogodišnjeg jubilarnog, 10.Tjedna cjeloživotnog učenja pod geslom Provježbaj mozak! provest će se nekoliko stotina aktivnosti i događanja namijenjenih građanima, a s ciljem promoviranja cjeloživotnog učenja i obrazovanja. Naravno, sve aktivnosti su besplatne i građanima je ovo idealna prilika da se upoznaju s ustanovama i njihovim programima, te da sudjeluju u zanimljivim radionicama, predavanjima, okruglim stolovima. Tjedan se provodi od 26.9. do 2.10.2016.

CISOK Zagreb će u sklopu ovog događanja provesti nekoliko aktivnosti kojima građanima želi dati uvid u svoje redovne usluge. Sve usluge Centra su besplatne i građani su uvijek mogu prijaviti za aktualne radionice. 

Raspored i detalji radionica CISOK-a mogu se pogledati ovdje, a kolege za Odsjeka za profesionalno usmjeravanje i obrazovanje Regionalnog ureda Zagreb će također provoditi aktivnosti na koje se možete prijaviti ovdje