Dinamičan početak rujna za nezaposlene u CISOK-u Split!

Stigla nam je jesen, a ljetne vrućine polako odlaze u zaborav. Osobito za one koji su u potrazi za poslom, vrijeme je za nove aktivnosti, izazove i intenzivniji rad na sebi.

Korisnici CISOK-a Split prepoznali su važnost razvoja „mekih“ vještina u traženju posla, zbog čega marljivo sudjeluju na CISOK-ovom treningu  vještina. Na prvom setu radionica, nezaposleni su imali priliku provjeriti znaju li uistinu istaknuti svoje kvalitete prilikom pisanja životopisa i zamolbe. Uz prezentaciju i praktične vježbe,čini se da su uistinu savladali gradivo. Je li zaista tome tako, oni koji to žele moći će i dodatno provjeriti dolaskom na individualno savjetovanje.  

Nezaposleni su se u CISOK-u upoznali s tipičnim greškama prilikom prijave za natječaj za slobodna radna mjesta i tijekom razgovora za posao. Igrajući uloge, uživjeli su se u položaj poslodavca i kandidata, te se praktično  pripremili za budući selekcijski intervju.

No, ovo je tek početak. Čeka nas još rad na ojačavanju sebe, izgradnji samopouzdanja, poboljšanju asertivnosti…

Čini Vam se zanimljivo i korisno? Još nije kasno! Provjerite raspored radionica za rujan u CISOK-u Split, prijavite se, i otkrijte kako vam možemo pomoći da poboljšate svoju zapošljivost!