"Dobro je učiti" u CISOK-u Zadar

Osmi Tjedan cjeloživotnog učenja u CISOK-u Zadar obilježili smo raznolikim radionicama i predavanjima.

Tjedan smo započeli s kreativnim radionicama za učenike osnovih i srednjih škola pod zajedničkim naslovom "Zašto je dobro učiti?". Učenici različitih uzrasta dali su svoja mišljenja o važnosti učenja i likovno se izrazili izradom plakata koji su izloženi u prostorima CISOK-a. 

      
                                               Plakati učenika 2. i 7. razreda POŠ-a i OŠ "Šime Budinića"
 
Radionice "Gdje sve možemo (na)učiti? - Informalno i neformalno učenje kao oblici cjeloživotnog učenja", "HZZ portal - svakodnevna podrška u traženju posla", "Nauči kako učiti", "Vještine upravljanja karijerom", "Postavljanje ciljeva do uspješnijeg učenja" i "Projekt po projekt - radno mjesto"  pobudile su interes naših korisnika  - nezaposlenih osoba, studetanta, zaposlenih osoba, roditelja, učenika koji su prepoznali važnost cjeloživotnog učenja i odvojili vrijeme za osobno usavršavanje.
 
   

Korisnici radionice "Gdje sve možemo (na)učiti? - Informalno i neformalno učenje kao oblici cjeloživotnog učenja"
 
Osvještavanje i usvajanje vještina poput različitih tehnika učenja, postavljanje ciljeva ili informiranje o mogućnostima samozapošljavanja kroz pisanje projekata samo je dio informacija/znanja koje smo prenijeli našim zainteresiranim korisnicima. Neke od novih radionica ćemo nastaviti provoditi i u redovnom programu mjesečnih aktivnosti CISOK-a te vas pozivamo da nam se pridružite.
 
Vidimo se u CISOK-u Zadar!