Dovršena analiza prioriteta za razvoj politika za mlade u sklopu projekta "U čem' je problem?"

   
Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Sisak provodi završne aktivnosti projekta „U čem' je problem?“, koji s provedbom završava 31.01.2018. Od početka veljače prošle godine, u suradnji s partnerima, suradnicima i mladim osobama iz Sisačko – moslavačke, Vukovarsko – srijemske i Osječko – baranjske županije, održali su se sastanci mladih i donositelja odluka, učilo o razvoju politika za mlade i provela analiza gorućih problema i prioriteta za razvoj politika za mlade.
Pozivamo vas da pogledate rezultate njihova zajedničkog rada, objedinjene u dokumentu „Analiza prioriteta za razvoj politika za mlade u Sisačko – moslavačkoj, Vukovarsko – srijemskoj  i Osječko – baranjskoj županiji“. Dokument možete pogledati ovdje.
Svoj primjerak Analize možete potražiti u uredima Hrvatskog zavoda zapošljavanje i Info centrima za mlade u Sisku, Vukovaru i Osijeku. Analiza će poslužiti izradi županijskih programa za mlade te ostalim strateškim dokumentima u području mladih u uključenim županijama.
Nositelj projekta je Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Sisak, kojemu su podršku u provedbi projekta pružili partneri: PRONI centar za socijalno podučavanje, uredi Sisak, Vukovar i Osijek, Hrvatski zavod za zapošljavanje Regionalni  ured Osijek i Područni ured Vukovar, Vukovarsko – srijemska i Sisačko – moslavačka županija te Agencija lokalne demokracije Sisak, kao i suradnik Osječko – baranjska županija. Projekt je financiran kroz program ERASMUS+, Ključna aktivnost 3: Podrška reformi politike, a ciljevi su mu povećati znanja i vještine mladih relevantne za procese razvoja politika za mlade i poticati dijalog između mladih i donositelja odluka odnosno tvoraca politika u području mladih i rada s mladima.
 
 
Ova objava odražava isključivo stajalište autora objave i Komisija se ne može smatrati odgovornom prilikom uporabe informacija koje se u njoj nalaze.