Erasmus+ projekt za mlade "Work it!" - poziv na sudjelovanje

Udruga ZA osmijeh iz Samobora u svibnju organizira međunarodnu razmjenu mladih, financiranu od strane Erasmus + fonda, čiji je glavni cilj povećanje zapošljivosti ranjive skupine mladih koji nisu zaposleni ili uključeni u obrazovanje ili osposobljavanje. U nastavku slijedi kratak opis programa te poveznica na prijavnicu i stranicu projekta. Prijaviti se mogu sve zainteresirane osobe koje ulaze u navedenu skipinu.


POZIV SUDIONICIMA
 
Traže se mlade osobe u dobi od 18 do 30 godina koje nisu zaposlene, u obrazovanju ili osposobljavanju za sudjelovanje u međunarodnom ERASMUS+ projektu "Work it!" koji će se održati na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu u Kolenici, pokraj Vrbovca, od 25. do 31.5.2016.
O ČEMU SE RADI?
Projekt je osmišljen kao razmjena mladih tijekom koje će mladi kroz neformalne metode učenja učiti kako povećati svoju zapošljivost.
Cilj je osnažiti sudionike za pronalaženje posla, pomoći im zadržati posao, ali i pomoći im u planiranju buduće karijere.
To će se nastojati postići metodama i aktivnostima kao što su samoprocjena svojih sposobnosti, aktivnosti samopredstavljanja, vođeno zamišljanje, igranje uloga s ciljem učenja rješavanja problemskih situacija na poslu, simulacija razgovora za posao, grupne rasprave i igre kojima se razvijaju vještine poželjne na većini radnih mjesta i dr.
Projekt organizira Udruga za pomoć djeci, invalidnim, starim i nemoćnim osobama ZA osmijeh iz Samobora, a partnerske zemlje su Rumunjska, Bugarska, Slovačka, Italija i Turska.
 
TROŠKOVI?
Sudjelovanje u programu razmjene je besplatno, troškovi hrane i smještaja su pokriveni, a za sudionike iz Hrvatske je predviđeno i 20 € za putne troškove.
Više informacija pronađite ovdje: https://goo.gl/FLLVVs
Prijavnica: https://goo.gl/F4nnbL
Za sva dodatna pitanja, ali i u slučaju da se želite prijaviti na projekt, ispunjenu prijavnicu pošaljite NAJKASNIJE do 25.4. 2016. na e-mail: udruga.za.osmijeh.smb@gmail.com.
Veselimo se odazivu!