EU sredstva za male i srednje poduzetnike

 Dragi korisnici,
Županijska komora Dubrovnik, u suradnji s Hrvatskom bankom za obnovu i razvitak (HBOR) te Hrvatskom udrugom banaka, organizira predstavljanje dvaju natječaja – Izgradnja proizvodnih kapaciteta i ulaganje u opremu te Ulaganje u proizvodnu tehnologiju malih i srednjih poduzetništva. Oba je natječaja raspisalo Ministarstvo poduzetništva i obrta.

Predstavljanje će se održati u utorak, 9. lipnja, u Hotelu Royal Princess – Importanne Resort, Kardinala Stepinca 31, u 10 sati.

Cilj je upoznati poduzetnike s navedenim natječajima, kriterijima prihvatljivosti, natječajnom dokumentacijom te procesom prijave i evaluacije.

Također, bit će predstavljene i potporne aktivnosti HBOR-a te komercijalnih banaka koje su na raspolaganju poduzetnicima kao dodatni izvori sufinanciranja projekata.

 Sudjelovanje je besplatno. Prijaviti se možete najkasnije do ponedjeljka, 8. lipnja, putem sljedećeg obrasca na stranici

http://www.hgk.hr/zk/dubrovnik/zk-dubrovnik-predstavljanje-dvaju-natjecaja-iz-operativnog-programa-konkurentnost-i-kohezija-2014-2020?category=13