Europski dan poslova u Osijeku

  
Predstavnici desetak europskih država, EURES savjetnici i poslodavci, donose nekoliko stotina slobodnih radnih mjesta i bit će na raspolaganju za razgovor sa zainteresiranim kandidatima. Registrirani korisnici imat će priliku putem platforme europeanjobdays.eu/osijek aplicirati za oglašena radna mjesta i razgovarati s poslodavcima putem audio, video ili pisanog chata,
 
IZLAGAČI:

Ponude za posao i mogućnosti zapošljavanja predstavit će savjetnici EURES Austrije, Češke, Irske, Mađarske, Njemačke, Švedske I Latvije, dok će Danska, Italija, Poljska i Slovenija biti prisutne online.
Poslodavci dolaze iz: Njemačke, Nizozemske, Irske i Češke.


Osim EURES-a, svoje će usluge predstaviti i druge mreže koje djeluju u Hrvatskoj, poput EUROPASS-a, Euroguidance-a i EURAXESS-a, te inicijative Europske komisije Tvoj prvi posao preko EURES-a i Drop'pin. Predstavit će se i mogućnosti naukovanja u Njemačkoj kroz projekt Mobi Pro-EU/The Job of My Life.
 
Svi zainteresirani moći će pratiti program prezentacija putem livestreaminga (izravnog video prijenosa putem interneta), koji počinje u 12.30. Osim prezentacija o uvjetima života i rada u pojedinim europskim državama i kod pojedinih poslodavaca, program donosi prezentacije dviju inicijativa Europske komisije, Tvoj prvi posao preko EURES-a i Drop'pin, a za kraj programa predvidjeli smo prezentaciju o korištenju i kreiranju EUROPASS-a, europskog alata za pisanje životopisa.
 
 
DETALJNIJE INFORMACIJE SE NALAZE :
-          na mrežnim stranicama HZZ-a: http://www.hzz.hr/default.aspx?id=15571
-          Facebook Event: https://www.facebook.com/events/1639839682956750/