Europski tjedan u CISOK-u Bjelovar

           Erasmus+ info dan održan je 8. svibnja 2018. u organizaciji Ureda za međunarodnu suradnju, Studentskog zbora i CISOK-a Bjelovar. Studenti su mogli čuti kada mogu očekivati raspisivanje novog natječaja, kako se prijaviti na natječaj te koji su koraci ispred njih kada se odluče za Erasmus mobilnost. Stručna savjetnica CISOK-a predstavila im je prednosti sastavljanja životopisa putem Europass-a te mogućnosti na portalu EURES.
 
  
 
           Svakako najzanimljiviji dio Info dana bilo je predstavljanje prethodnih Erasmus iskustava kroz koja su studenti i djelatnici Veleučilišta u Bjelovaru prenijeli svoja vrijedna iskustva i potaknuli buduće sudionike mobilnosti da se prijave na natječaje koji slijede.

           U nastavku Europskog tjedna stručna savjetnica održala je radionicu za učenike Turističko-ugostiteljske i prehrambene škole Bjelovar 9. svibnja 2018. na temu "Što je to Europass i kako ga napisati?". Učenici koji posao većinom traže tokom turističke sezone, shvatili su prednost ovog formata životopisa.
           Također, 10. svibnja 2018. u prostoru CISOK-a održana je radionica  na temu "Što je Europass i kako ga napraviti?". Nezaposlene osobe su uz pomoć stručne savjetnice, sastavile svoj životopis u ovom formatu kako bi on bio što jasniji i razumljiviji.