Hoću biti vješt(đ)ak

 

U prostorima Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije 28. lipnja je održana završna konferencija projekta „Hoću biti vješt(đ)ak“ u sklopu koje su predstavljeni rezultati provedbe projekta. Projekt je sufinanciran sredstvima iz Europskog socijalnog fonda u okviru natječaja „Obrazovanje za poduzetništvo i obrt“, nositelj projekta je Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije, a partneri su Obrtničko učilište POUKA i PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja.
 
Cilj projekta „Hoću biti vješ(đ)ak“ je povećati motivaciju učenika za upis u deficitarna obrtnička zaniamanja te doprinijeti razvoju pozitivnog odnosa prema cjeloživotnom učenju. Aktivnosti projekta uključivale su motivacijske radionice za učenike i roditelje završnih razreda osnovnih škola, u kojima su sudjelovale i savjetnice CISOK centra, prezentacije cjeloživotnog učenja za učenike strukovnih škola i sudjelovanje na Obrtničkom i gospodarskom sajmu uz primjere dobre prakse.
 
Na završnoj konferenciji nazočni su bili župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren, zamjenik Župana Ivan Pal, pročelnica Službe ureda župana Melita Ivančić, predstojnica Ureda državne uprave Koprivničko-križevačke županije Elizabeta Repić Perković sa suradnicima, v.d. predstojnice HZZ Područnog ureda Križevci Vesna Kuterovac sa suradnicima, ravnateljica PORA Razvojne agencije Podravine i Prigorja, partner u projektu, sa suradnicima te ravnatelji i predstavnici strukovnih i osnovnih škola Koprivničko-križevačke županije.


CISOK Koprivnica