Hrvatska pamet Hrvatskoj 2016.

HRVATSKA PAMET HRVATSKOJ je natjecanje studentskih razvojnih projekata. Cilj natjecanja je prezentirati ideje, znanja i sposobnosti hrvatskih studenata pretočene u konkretne projekte vezane na tri osnovna tematska smjera nacionalne razvojne strategije.
 


Pravo na sudjelovanje u natječaju imaju studenti svih fakulteta u dobi od 18 do 27 godina pojedinačno ili u grupi od najviše 3 studenta pri čemu je dozvoljena suradnja studenata različitih visokoobrazovnih ustanova u Republici Hrvatskoj, pod uvjetom da svi članove grupe zadovoljavaju propozicije natječaja.

Od natjecatelja se očekuje da izrade pisani projektni zadatak koji se treba sastojati od osnovne prezentacijske ideje, prikaza potencijalnih benefita koji bi njezinom realizacijom bili stvoreni, te detaljne razrade svih tehničkih, organizacijskih i financijskih uvjeta potrebnih za realizaciju. 

U 2016. godini projekt se raspisuje u tri kategorije: Izvorno hrvatsko, Poduzetna Hrvatska, Inovativna Hrvatska. Tri najbolja rada (po jedan u svakom tematskom zadatku) bit će nagrađena novčanim nagradama na potrošačkoj kartici dok će svi sudionici dobiti priliku institucionalizirane demonstracije vlastitih znanja i sposobnosti zainteresiranim poslodavcima, kao i mogućnost za stjecanja novih znanja iz segmenta projektnog menadžmenta.

Prijave traju do 31. kolovoza 2016. godine.
Iznos nagrade: 21.000 kuna

Više detalja pronađite na sljedećem linku.