Informacije o raspisanim natječajima za dodjelu stipendija možete naći i u CISOK-u Varaždin!

Stipendije su oblik financijske pomoći koji se dodjeljuje pojedincima za potrebe njihova obrazovanja, profesionalnog usavršavanja ili istraživanja. Dodjeljuju se na temelju različitih kriterija: akademskog uspjeha, posebnih talenata, socijalnog statusa, itd. U širem društvenom kontekstu, stipendije imaju važnu ulogu. Zahvaljujući stipendijama, pristup obrazovanju je otvoren i onima kojima bez dodatnih financijskih sredstava obrazovanje ne bi bilo dostupno. Osim toga, stipendije potiču učenike i studente na održavanje visoke razine uspješnosti u svojem školovanju te djeluju kao svojevrsni motivator i nagrada za uspjeh.
Grad Varaždin i Varaždinska županija početkom ovog tjedna raspisali su natječaje za dodjelu stipendija studentima i učenicima za školsku/akademsku godinu 2013./2014 te natječaj za dodjelu  povlaštenih studentskih i učeničkih kredita.
Više informacija o natječajima možete pročitati na službenim stranicama grada Varaždina te službenim stranicama Varaždinske županije. Detaljnije informacije također možete pronaći i na oglasnoj ploči CISOK-a.
 
Stručni tim CISOK-a Varaždin!